Voor wie is een blijf op gewicht zomerconsult?

Een blijf op gewicht zomerconsult is voor iedereen die het moeilijk vindt om op gewicht te blijven tijdens de zomervakantie. De verleidingen van lekker eten en drinken zijn groot. Hoe gaat u hiermee om? Wat kunt u doen of wat moet u juist niet doen? Binnen 30 minuten krijgt u veel persoonlijke adviezen die u direct kunt inzetten.

Hoe gaat het in zijn werk?

U krijgt een vragenlijst toegestuurd die u na het beantwoorden terugstuurt naar MENU22. Deze wordt door de coach behandeld en voorzien van trefwoorden. Vervolgens wordt deze lijst weer teruggestuurd. Hierna wordt een afspraak gemaakt. Het consult kan zowel vanuit de praktijkruimte  of telefonisch plaatsvinden. Dit is dus afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. of mogelijkheden

Wat kan ik verwachten van dit blijf op gewicht zomerconsult?

U kunt van dit ‘Blijf op gewicht zomerconsult’ verwachten, dat u persoonlijke handvatten krijgt aangereikt, Deze kunt u meteen inzetten tijdens uw vakantie, waardoor het mogelijk is om op gewicht te blijven. En het kost weinig tijd om persoonlijk afgestemde adviezen in te winnen die u veel plezier kunnen opleveren.

Zijn er nog andere individuele consulten?

MENU22 heeft veel verschillende individuele consulten en dus ook veel verschillende mogelijkheden van begeleiding. Wilt u weten wat het aanbod is?

Lees verder

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

https://menu22.nl/MENU22/