Donatie

 

 

Ondersteun ongeneeslijk zieke mensen

MENU22 vindt het belangrijk om te doneren aan een organisatie die mensen ondersteunt die leven met een ongeneeslijke ziekte. Iedereen die aan zijn eigen gezondheid werkt bij MENU22, deelt ook op een ander manier zijn of haar succes. Een geldelijk gedeelte van jouw product wordt afgedragen aan een goed doel. Aan een organisatie die zieke mensen ondersteuning bied in levenskwaliteit.

Aan je eigen gezondheid werken en tegelijkertijd doneren

Doordat je een product of dienst afneemt bij MENU22, doneer je automatisch aan dit goede doel! Terwijl jij werkt om je eigen gezondheidskwaliteit te verbeteren,  steun je automatisch ongeneeslijke zieke mensen in het verbeteren van hun levenskwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door TOPSPORT FOR LIFE. 

TOPSPORT FOR LIFE

Door een maandelijkse financiële  donatie aan TOPSPORT FOR LIFE  ondersteunen we ernstig zieke mensen en hun directe omgeving. Zij leveren iedere dag een topprestatie om een waardevolle dag te maken, hoe moeizaam dit ook kan zijn. Deze mensen kunnen onze hulp hard gebruiken en donaties zijn dan ook van harte welkom om deze ondersteuning te kunnen blijven realiseren.  Denk aan mensen met spierziekten en kanker, die door coaches worden gesteund vanuit TOPSPORT FOR LIFE.

 Meer weten?

Ken je TOPSPORT FOR LIFE nog niet? Wil je meer weten? 

Lees verder

 

 

 

 

Doneren aan Topsport for life doe je automatisch door een product of dienst bij MENU22 af te nemen.

TOPSPORT FOR LIFE