Betekenis van het logo MENU22

Waarom dit logo?

 

MENU22 heeft een logo dat bestaat uit een figuurtje en de naam MENU22. Dit figuurtje symboliseert iedereen die bij MENU22 is geweest. Omdat je tijdens de begeleiding afgestemde kennis krijgt, die je als gereedschap in je koffer gaat verzamelen. Dit gereedschap kun je kun je na de begeleiding  gebruiken om zelfstandig je weg in de toekomst verder te bewandelen. Je leert hoe je de gereedschappen kunt inzetten als je ze nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je het pad kiest dat het beste bij je past je de regie in eigen  handen blijft houden. Leer te kiezen uit alternatieven.

Waarom dan het getal 22?

Sinds de Maya’s zo’n 10.000 jaar geleden het getallensysteem hebben ontwikkeld, is een wereld zonder getallen ondenkbaar geworden. Getallen hebben vaak ook een symbolische betekenis. Het getal 22 symboliseert een zogenaamd ‘meestergetal’. Het getal 22 staat symbool voor ‘de bouwmeester’. Bouwen aan een fijne en gezonde leefstijl, aan jezelf en je omgeving. Zodat je bewust en gericht bouwt aan je eigen toekomst. Stap voor stap.

Het woord MENU

Volgens het woordenboek betekent MENU: kaart van alle gerechten. Er wordt bij MENU22 voor iedere klant een persoonlijk MENU samengesteld dat in de koffer past. Want ieder persoon is uniek en heeft talenten en vaardigheden waardoor de afstemming van coaching dus ook iedere keer weer opnieuw wordt uitgezet. 

https://menu22.nl/logo/

MENU22

Leer en gebruik je persoonlijk afgestemde kennis als gereedschap. 

GETAL 22

Symbool voor bouwmeester: bouwen aan een fijne en gezonde leefstijl