Betekenis van het logo MENU22

Waarom dit logo?

 

MENU22 heeft een logo dat bestaat uit een figuurtje en de naam MENU22. Dit figuurtje symboliseert iedereen die bij MENU22 klant is geweest. Omdat je tijdens de begeleiding afgestemd gereedschap in je koffer gaat verzamelen, kun je hierna zelfstandig je weg verder bewandelen. En weet je hoe je de gereedschappen kunt inzetten als je ze nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je op je goede pad blijft en je de regie in handen blijft houden. Ook als het even niet mee zit kun je de inhoud van je persoonlijke koffer weer gebruiken.

Waarom dan het getal 22?

Sinds de Maya’s zo’n 10.000 jaar geleden het getallensysteem hebben ontwikkeld, is een wereld zonder getallen ondenkbaar geworden. Getallen hebben vaak ook een symbolische betekenis. Het getal 22 symboliseert een zogenaamd ‘meestergetal’. En is het getal staat symbool voor ‘de bouwmeester’. Bouwen aan een fijne en gezonde leefstijl, aan jezelf en je omgeving. Zodat je bewust en gericht bouwt aan je eigen toekomst. Stap voor stap.

Het woord MENU

Volgens het woordenboek betekent MENU: kaart van alle gerechten. Er wordt bij MENU22 voor iedere klant een persoonlijk MENU samengesteld dat in de koffer past. Want ieder persoon is uniek en heeft talenten en vaardigheden waardoor de afstemming van coaching dus ook iedere keer weer persoonlijk wordt afgestemd. Dat is onze uitdaging en daarin zit de kracht van MENU22. 

 https://menu22.nl/logo/

MENU

Kaart van alle gerechten

Getal 22

Getal van de bouwmeester