Vergoeding

 

Vergoeding door zorgverzekeraars?

Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die ondersteuning van professionele voeding- en leefstijlcoaches vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. De coach dient dan wel aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging die door de zorgverzekeraars wordt erkent.

 

Je hebt geen doorverwijzing nodig

Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig om voor een vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen, omdat MENU22 is aangesloten bij beroepsvereniging BGN.

 

Beroepsvereniging BGN

BGN is de afkorting van: Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat er regelmatige scholingen plaatsvinden. Omdat MENU22 goede kennis belangrijk vind, wordt er meer scholing gevolgd dan er vanuit de beroepsvereniging vereist is. Op deze wijze waarborgt MENU22 een goede kwaliteit om zo goed mogelijk te blijven begeleiden.

 

Zijn er vergoedingen van mijn zorgverzekeraar?

Een toenemend aantal verzekeraar vergoedt de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten wat jouw verzekering vergoed?

 

Lees verder

 

 

 

Een leefstijl aanpassen vraagt om tijdelijke professionele ondersteuning om blijvende successen te behalen.

Het is niet nodig om het moeilijker te maken dan nodig is om een verandering inpasbaar te maken in het dagelijkse leven.