Welkom bij MENU22

Mijn naam is Margot van Well, enthousiast coach bij MENU22. Ik begeleid mensen die vraagstukken hebben op het gebied van voeding en leefstijl, studiekeuze, ondernemerschap en tijdsindeling. Waarbij ik je door verschillende methoden en technieken leer om jezelf te ‘coachen’ en het beste uit je leven te halen.

Uitdaging

Om jezelf iedere dag met veel energie in te zetten voor je werk, gezin, school en sociale verplichtingen kan een uitdaging zijn! Je hoeft er zelfs geen perfectionist voor te zijn om alle ballen in de lucht te houden. Door het onderzoeken en leren aanpassen van een leefstijl, leer je om bewuste keuzes te maken. En deze zo optimaal mogelijk in te zetten en te gebruiken. Mijn uitdaging is om je dit goed en binnen een overzichtelijk termijn te leren.

Doelstelling

Het is afhankelijk van je persoonlijke vraag en doelstelling wat je wilt bereiken. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend. Daarbij richt ik mij op het behalen van blijvende resultaten, door je kennis mee te geven die ervoor zorgt dat je de persoonlijke doelen in je leven gaat bereiken. Door deze werkwijze is de begeleiding inzetbaar voor zowel particulieren, alsook bedrijven en instellingen.

 Waarvoor kun je terecht?

De onderwerpen die te maken hebben met leefstijl zijn eigenlijk eindeloos en kunnen niet allemaal benoemd worden. Dit betekent dus ook dat mijn wijze van coaching op heel veel verschillende vraagstukken uitgezet kan worden.  De begeleiding is namelijk gericht op het bereiken van doelen. Enkele voorbeelden waarvoor je terecht kunt bij MENU22 zijn:

  • Gezond gewicht 
  • Studiekeuze maken
  • Strategisch werken
  • Tijdsindeling
  • (Door)startende ondernemers
  • Workshop

Mijn vraag is nog niet beantwoord

Het is natuurlijk mogelijk dat je na het lezen van de bovenstaande tekst meer vragen hebt gekregen en meer informatie wilt. Laat dan een bericht met je gegevens achter, zodat ik contact met je kan opnemen. Je bent van harte welkom.

Met hartelijke groet,

Margot van Well

 

Het leren inzetten van je talenten om je leefstijl aan te passen.

Doelen bereiken om dromen te verwezenlijken