Selecteer een pagina

Welkom bij MENU22

Over Margot

Mijn naam is Margot van Well, enthousiast coach op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl bij MENU22. Ik heb een grote passie voor lekker eten, koken en ik heb onder andere een achtergrond in de gezondheidszorg.  Daardoor weet ik ook goed dat het niet mee valt om als zorgverlener ook goed voor jezelf te zorgen, omdat je vaak met wisselende diensten en een hoge werkdruk te maken hebt. Waardoor je eigen gezondheid regelmatig op de laatste plaats komt te staan.

 

Motiveren en inspireren

 

Door eigen ervaring leer je en kun je door je kennis uit te breiden, anderen hiermee helpen. En daarvoor heb ik gekozen. Ik vind het namelijk geweldig om mensen te motiveren en inspireren om het beste uit het leven te halen door een gezonde(re) leefstijl aan te nemen. Het is iedere keer weer geweldig om te zien hoeveel positieve winst hiermee te behalen valt binnen het alledaags leven. 

 

MENU22 voeding- en coachingspraktijk

Omdat er steeds meer mensen in mijn omgeving advies vroegen over goede voeding, makkelijk koken en de aanpak van chronische klachten heb ik in 2016 MENU22 opgericht.  Door de passies met mijn werkervaringen en scholingen op het gebied van voeding en leefstijl te combineren, bleek dit een vanzelfsprekende stap te zijn. Daardoor kan ik nu meer mensen op een professionele  wijze helpen op hun weg naar een gezonder, vitaler en kwalitatief beter leven.

No-nonsense aanpak

Door mijzelf voortdurend te scholen op het gebied van voeding en coaching blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zet ik deze in bij mijn persoonlijke en ‘no-nonsense’ gerichte aanpak. Want gedegen kennis is belangrijk bij het geven van goed advies. Daarnaast werk ik ook samen met zorgverleners die andere specialismen hebben als dit van toegevoegde waarde is. Wil je meer weten over de werkwijze?

 

Lees verder

Leefstijl

Om jezelf iedere dag vol energie in te zetten voor je gezin, werk, school en sociale verplichtingen kan best een uitdaging zijn. Je hoeft er zelfs geen perfectionist voor te zijn om alle ballen in de lucht te houden. Als dit even niet meer lukt, dan kan begeleiding fijn zijn bij het zoeken naar een waardevolle leefstijl die persoonlijk bij je past. Daarnaast kun je ook  terecht als je last hebt van chronische klachten.

Chronische klachten

We hebben allemaal weleens een keer last van vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn of gewichtsschommelingen. Maar als een klacht langer dan 6 weken aanhoud, kan deze chronisch worden. Of je klacht komt zo regelmatig terug, dat je wilt weten hoe je deze kunt voorkomen. De negatieve invloed op je dagelijkse leven wil je aanpakken, oplossen of verminderen. 

Kiezen uit alternatieven

Doordat je tijdens de coaching gaat onderzoeken en kennis krijgt op je hulpvraag, leer je om bewuste keuzes te maken, deze zo optimaal mogelijk in te zetten en te gebruiken. En krijg je afgestemde kennis die past bij jou persoonlijke vraag. Mijn uitdaging is het dan ook, om je dit zo goed mogelijk, laagdrempelig en binnen een overzichtelijk termijn te leren. Zodat je de kennis duurzaam kunt inzetten en toepassen.

Waarvoor kun je terecht?

Je kunt terecht met vragen die te maken hebben met leefstijl en gezondheid. Het zijn er teveel om op te noemen. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Afvallen
  • Gezond gewicht
  • Diabetes II
  • Stress
  • Voeding en wisselende diensten
  • Maagdarmklachten
  • Vermoeidheidsklachten
  • Zwangerschap en voeding
  • Huidklachten
  • Overgangsklachten

 

Mijn vraag is nog niet beantwoord

Het is natuurlijk mogelijk dat je vragen hebt gekregen en meer informatie wilt. Laat dan een bericht met je gegevens achter, zodat ik contact met je kan opnemen.  Je bent van harte welkom.

Met hartelijke groet,

 

Margot van Well

 

 

 

 

 

 

Het leren inzetten van alternatieven om je leefstijl duurzaam aan te passen.

Doelen bereiken om je dromen te verwezenlijken